Stel samen met je team een sterke propositie op en leer sparren met de opdrachtgever!

Extern winnen is intern beginnen. Een groot deel van de zakelijke opdrachtgevers heeft door de Corona-crisis geen evenement georganiseerd en een hybride evenement behoort straks tot de standaard verdienmodellen van een evenementenlocatie. Maar, hoe positioneer jij je als een hybride evenementenlocatie of hoe zorg je ervoor dat je de hybride propositie optimaal integreert in jouw aanbod? Tijdens deze 3-daagse training leer je hoe je opdrachtgevers enthousiast maakt over hybride evenementen, leer je van A tot Z wat een hybride evenement is en ga je sparren met een potentiële opdrachtgever. Als eindproduct van de training heb je een marketingplan van 12 maanden inclusief een contentkalender van 3 maanden afgerond voor je liggen.  

Resultaat:

1. Een heldere propositie naast het bestaande aanbod.
2. Kennis van alle ins en outs rondom hybride evenementen
3. Kennis van de behoeften, wensen en frustraties van (zakelijke) opdrachtgevers (doelgroepanalyse)
4. Een goed gevulde contentkalender van 3 maanden
5. Een marketingplan voor 12 maanden

Programma:

Tijdens de incompany-training ‘Hoe vermarkt je jouw locatie als hybride evenementenlocatie?’ komen de volgende onderwerpen aan bod:

Dag 1:
1. Relevante theorie rondom hybride evenementen
2. Succesvolle insight cases
3. Workshop positionering als hybride evenementenlocatie 

Dag 2:
4. Customer Journey (Branding + Marketing)
5. Sparren met opdrachtgever (30 minuten via livestream)
6. Contentkalender van 3 maanden 

Dag 3: 
7. Marketingplan van 12 maanden. Inclusief taken, verantwoordelijkheden, kanalen, KPI’s en budgettering. 

Voor wie: Voor evenementenlocaties, hotels, congreslocaties, vergaderlocaties, voor zowel B2B als B2C.

Investering & locatie

  • Op aanvraag (maximale groepsgrootte is 5 personen)
  • Duur: 3 dagen (dagelijks van 09.30 uur tot 14.30 uur)
  • Op locatie.

Interesse?
Stuur mij meer info

In deze praktijkgerichte training staat de ontwikkeling van kennis en vaardigheid voor de hybride evenementenlocatie centraal. De training wordt verzorgd door Stijn Oude Vrielink met meer dan 10 jaar ervaring in het vermarkten van evenementenlocaties & hotels (www.venuemarketing.nl). De verschillende onderwerpen worden op boeiende wijze gepresenteerd. De koppeling met de praktijk wordt vanzelfsprekend gemaakt, mede door het opstellen van een marketingplan inclusief een contentplan van 3 maanden.