Contact

Venue Marketing is dé marketingcommunity voor evenementenlocaties & hotels uit Nederland & België. Het delen van kennis hoe evenementenlocaties worden gevonden en geboekt, dat zit in de genen van onze Founder Stijn Oude Vrielink. Met een team fanatiekelingen werken we dagelijks aan toffe en uitdagende vraagstukken. Al onze artikelen komen voort uit onze ervaringen met zakelijke opdrachtgevers. En wie zijn de lezers? Marketeers, eigenaren tot aan account managers. En hoe we schrijven? Niet langdradig met lange theorieën, maar juist kort en krachtig en wat nodig om jou in beweging te brengen.

Feitjes over Venue Marketing:
🚀 8 jaar de grootste marketingcommunity voor evenementenlocaties in Nederland en België.
🚀 1456 abonnees (evenementenlocaties & hotels)
🚀 1130 unieke bezoekers per maand
🚀 850+ volgers op Linkedin & Instagram

Wie is Stijn Oude Vrielink?
Als Stijn Oude Vrielink van Venue Marketing samengevat moest worden in slechts een paar woorden, dan mogen ‘dynamisch’, ‘high-energy’ en ‘aanstekelijk enthousiast’ niet ontbreken.

Een doorgewinterde en unieke venue connaisseur en marketeer met kennis en ervaring in alle Europese windstreken. Al meer dan 13 jaar bekend om zijn expertise en warme, langlopende relaties in de wereld van locaties en hotels als trainer, coach, consultant en social selling specialist.

Daar bovenop heeft hij zich in de afgelopen jaren weten te ontwikkelen tot trainer van fellow venue-experts. Dankzij het onderzoek dat hij doet en de data die hij verzamelt, weet Stijn alles over hoe locaties worden gezocht, gevonden en vooral geboekt. En die kennis deelt hij via zijn podcast, social media (Instagram, YouTube), en zijn eigen communitywebsite.

En misschien wel het aller-allerbelangrijkst: een mens en collega waar iedereen onmiddellijk fan van is.

Wil je adverteren of heb je een vraag?
Stuur een mail naar info@venuemarketing.nl of bel naar +49 162 9593268


Training volgen?

Ga naar www.venuemarketing.nl voor meer informatie over onze privacy voorwaarden.

 

Venue Marketing is ene initiatief van Stijn Oude Vrielink.

Vestiging Duitsland:
Marc Chagalstrasse 12
40477 Düsseldorf

Tel: +49 162 9593268