De drukke denkers en kundige doeners uit de wereld van venues en hotels worden van harte uitgenodigd om de immersive experience van Playground For Venues te boeken: de ultieme bestemming waar event- en locatie-experts met behulp van de kracht van de natuur het vuur in zichzelf (her)ontdekken. Tijdens het 3-daagse, offline, in-person en bovenal grensverleggende buitenspeelavontuur, gerund door Venue Marketing & The Maker Sessions, sturen deelnemers zelf de benodigde frisse wind door hun merk, locatie of organisatie. Dit unieke avontuur is enkel en alleen te boeken door locaties en hotels.

Immense (10.000 m2) private playground voor evenementenlocaties en hotels
Playground for Venues is een magische plek en dito experience ver weg van de drukte van het dagelijkse leven: op slechts 3,5 uur rijden van Utrecht ligt deze Wifi-vrije oase verstopt in het groene hart van het Sauerland. Hier komen enkel visionairs en innovators samen om de natuur te omarmen – of is het andersom? De teamspirit wordt versterkt en de vlam van binnen wordt weer aangewakkerd door de afwezigheid van internet en minimaal gebruik van technologie. 

Stijn & Stijn: de drijvende krachten
Playground for Venues is het geesteskind van Stijn Oude Vrielink (Venue Marketing) en Stijn van Oss (The Maker Sessions), ook wel bekend als de Stijn & Stijn of Stijn-Kwadraat. De twee Stijns of Stijnen hebben uitgebreide ervaring in marketing, events en het in vuur en vlam zetten van verbindingen door heel Europa. Zij droomden van een speciale plek waar enkel en alleen locaties en hotels samen konden komen. Playground for Venues is die plek: een natuurlijk speelparadijs met een rijkelijk gevuld programma, vol met creatieve workshops. Een plek en avontuur speciaal voor hen die zich verder willen ontwikkelen en voor wie het willen bieden van een uniek en authentiek aanbod tot de hoogste doelen behoren.

Sonoma Valley Experience
De drie dagen durende Sonoma Valley Experience (lees er hier alles over!) is een unieke kans om terug te keren naar de basis door weer als een kind buiten te spelen en ontdekkingsreizen te maken in een stimulerende, avontuurlijke omgeving. De adembenemende vergezichten en de frisse berglucht zorgen voor het herwaarderen van de simpele dingen des levens. Zowel individuen als teams voelen (weer) waar hun kracht ligt en waar de inspiratie voor hun merk en hun werk sneller van gaat stromen.

Avontuurlijk & inhoudelijk not-to-miss programma
De meerwaarde van de Playground for Venues-journey zit niet alleen in de locatie en het offline aspect: de inhoud en opzet is van minstens even groot belang. Het waardevolle programma is geworteld in de bak aan ervaring op het gebied van marketing en verbinding. Een inventarisatie van marketing-, strategie- of positioneringsbehoeften volgens de Venue Marketing Academy-principes is dan ook een even essentieel onderdeel als de Outdoor Cooking Clinic of de Storytelling Campfire Sessie. Wie de Sauerlandse wildernis nog sterker wil ervaren kan verschillende extra’s bijboeken, zoals een Woodcarving Clinic of een Corporate Tribe Art-sessie.