Om in kaart te brengen hoe Nederlandse hotels, congres- en eventlocaties bezig zijn met verduurzamen van de organisatie, hebben YOIN excellent meeting places en OneMeeting.com de Nationale Duurzaamheidsmonitor opgesteld.

Doe mee met het onderzoek en maak kans op een MVO adviesgesprek met een MVO manager.

Klik hier

Van alle reacties maken we een waardevolle rapportage met inzichten en handvatten die we tijdens EventSummit op 14 april presenteren. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Uiteraard krijg je de rapportage ook toegestuurd als je je mailadres achterlaat. De monitor kun je ook anoniem invullen. Onder alle reacties verloten we 5 individuele gesprekken met een MVO manager uit de branche, om jouw vraagstukken nader te bespreken en handvatten aan te rijken om stappen te maken.