PbzdSo3sQvM

Jezelf blijven als ondernemer en op die manier over de grenzen pionieren met je eigen ‘touch’. Dit is jouw drive, jouw droom: daarmee kom je al een heel eind in de Duitse eventbanche. Het enige dat wij doen, is jou helpen meer te bereiken. Maar zomaar pionieren in deze branche die volgens de teller van 2022 maar liefst 120 miljard waard is, doe je niet zomaar. Er komen heel veel vragen naar boven zoals: Waarom is deze markt interessant voor mij? Waar in Duitsland begin ik? Hoe selecteer ik je juiste pionierstrategie voor mijn evenementenlocatie?

Stijn Oude Vrielink, founder van Venue Marketing pioniert al meer dan 12 jaar pioniert op de Duitse evenementbranche. Hij heeft samen met een aantal energieke Duitse eventprofessionals de handen ineen geslagen om het pionieren voor jou stukken makkelijker te maken door het volgen van deze training.

Wil je meer inspiratie? Abonneer dan op onze Youtubekanaal.
Zit je in de auto of ben je onderweg? Luister dan onze Podcast.