Dit is dé plek voor jouw evenementenlocatie om eens heel eerlijk in de spiegel te kijken. Het hele team vult anoniem dezelfde vragenlijst in. Heftig? Ja, maar wel heel goed. Want wees eerlijk. Weet het team waarvoor ze ‘het’ allemaal doen en wat ‘überhaupt’ het doel is? Vertrouwen ze elkaar ook en is het wel duidelijk voor iedereen wat ‘succes’ betekent?

Stuur een mail naar info@venuemarketing.nl met als onderwerp ‘Gezondsheidsscan Team’, en wij pakken dit verder met je op. Achteraf ontvangt van ons een rapportage met een overzicht met uitdagingen / kansen binnen jouw team. We zullen daarna even contact met je opnemen om toelichting te geven en eventuele vragen te beantwoorden.


Wil jij graag weten waar de marketingkansen liggen voor jouw evenementenlocatie? Door het maken van een quickscan van bijvoorbeeld je contentdata, social media account, en je waardepropositie brengen wij direct de verbeteringen voor je in kaart. Of ben je benieuwd hoe je er organisch voor staat? Geen moeilijke marketing taal, maar heldere en duidelijke aanbevelingen.

Stuur een mail naar info@venuemarketing.nl met als onderwerp ‘Gezondsheidsscan Marketing’, en wij pakken dit verder met je op. Achteraf ontvangt je van ons een rapportage met een overzicht met uitdagingen / kansen voor jouw marketing. We zullen daarna even contact met je opnemen om toelichting te geven en eventuele vragen te beantwoorden.