In een wereld die steeds meer gedreven wordt door digitale content, heeft Venue Marketing een vinger aan de pols van de audiowereld gehouden en onthult nu de meest geluisterde podcasts van het afgelopen jaar. Met een scala aan boeiende onderwerpen en meeslepende gesprekken hebben deze podcasts evenementenlocaties in Nederland en zelfs België geïnspireerd.

Podcast 1: OBSESSION EN HUN REIS NAAR DUURZAME EVENTS. (TIPS & TRICKS VOOR LOCATIES & HOTELS)

Wat een ongelofelijk boeiend gesprek met Gerben en Donna (Green) van Obsession, de absolute nummer 1 podcast van het jaar. Ik kreeg het privilege om virtueel aan te schuiven aan hun duurzaamheidstafel, waar ik hen het hemd van het lijf vroeg over hun visie op duurzaamheid binnen hun bedrijf en welke impact dit heeft op evenementenlocaties. Zoals Gerben en Donna zo treffend uitdrukten: “Wij, als branche, hebben de duurzame koers in handen.” Mis dit niet en luister naar deze twee gepassioneerde event-professionals die barsten van duurzame tips voor evenementenlocaties en hotels. Het is niet voor niets dat Obsession de nummer 1 positie heeft veroverd – een must-hear voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van duurzame evenementen.

Podcast 2: ROTTERDAM AHOY & DUURZAAMHEID! ZO VERDUURZAMEN WE SAMEN HET EVENT!

In de runner-up podcast van het jaar staat Mirjam Herpst van de Kamp, de Director of Conventions van AHOY, centraal. In een bevlogen gesprek deelt zij enthousiast de reis die AHOY doormaakt op het gebied van duurzaamheid. Ze werpt een openhartige blik op waar ze nu staan, wat ze al doen, wat nog onvoldoende aandacht krijgt, en vooral, wat ze in de toekomst nog meer kunnen doen. Het was niet alleen informatief, maar ook een zeer oprecht gesprek met een uiterst gedreven eventprofessional.

Het is fascinerend om te horen hoe AHOY zich inzet voor duurzaamheid en de uitdagingen waar ze tegenaan lopen in dit proces. Het gesprek biedt een diepgaand inzicht in de inspanningen van een vooraanstaande evenementenlocatie om duurzame praktijken te omarmen.

Podcast 3: VLAMMEN MET 0 EURO MET SOCIAL VENUE SELLING?

Last but not last! In deze boeiende aflevering zullen we dieper ingaan op de kracht van een synergetische samenwerking tussen marketing en sales in de evenementenbranche. Leer hoe succesvolle co-creators niet alleen meer deals sluiten, maar ook klanten langdurig aan zich binden. Wat maakt Social Selling zo effectief, en welke strategieën kun je implementeren om het maximale voordeel voor jouw locatie te behalen? Tune in en ontdek waarom deze podcast een must-listen is voor iedereen die betrokken is bij de evenementenindustrie.

Of je nu een marketingprofessional bent die op zoek is naar nieuwe inzichten of een luisteraar die op zoek is naar boeiende content, deze podcasts bieden een schatkist aan waardevolle informatie en entertainment.

Abonneer hier op onze podcast