Beste Venue Marketeers, Sales Managers en Locatiehouders,

Eventorganisatoren gaan straks massaal op zoek naar meeting- en eventlocaties!! Het zoekgedrag zal veranderen en de zoekfrequentie zal stijgen. Eventorganisatoren willen sneller dan ooit weten of een locatie beschikbaar is, willen sneller een offerte en willen wellicht sneller boeken. Kortom; het wordt snel leveren maar natuurlijk wel met dezelfde kwaliteit.

Als Venue Marketeer geloof ik erin dat we elkaar hierin moeten helpen. Marketing zorgt ervoor dat je eventorganisatoren kunt sturen naar een gewenst scenario dat goed is voor beide partijen. Kortom: er liggen veel kansen voor marketing in deze wiebelige tijden. Vandaar dat ik dit onderzoek in leven heb geroepen met 4 simpele vragen. Wat je niet weet hoef je niet in te vullen. De uitkomsten zal ik met jullie delen. Het kost je een paar minuten en het is tevens volledig anoniem. Ontzettend bedankt alvast.

Samen verder!
Gr Stijn I Venue Marketing

Termijn voor input is verstreken. De resultaten worden binnenkort gepubliceerd. Hang in there! 

Photo by Fabian Møller on Unsplash