Nu de wereld ruim een jaar na dato weer schoorvoetend open gaat, vraagt de Beurs van Berlage zich af hoe de markt eruitziet. Hoe hebben de verschillende spelers de afgelopen periode ervaren? Welke ontwikkelingen hebben ze doorgemaakt? En wat zijn hun verwachtingen voor de toekomst? Wordt de evenementenbranche weer helemaal ‘de oude’? Welke nieuwe vormen om elkaar te ontmoeten zien zij voortbestaan? En zijn die wellicht optimaal te combineren met wat ooit was – en werkte? Om deze vragen te beantwoorden en een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het sentiment in de branche heeft de Beurs van Berlage begin 2021 haar marketingbureau ContentXperience opdracht gegeven een onderzoek uit te voeren onder personen werkzaam bij evenementenbureaus, locaties, associaties en bedrijven.

In dit rapport leest je de belangrijkste conclusies uit dit onderzoek.