Het klimaat en de samenleving laat steeds meer van zich horen. The Onemeeting Company ziet en voelt de grote maatschappelijke uitdagingen in de meetingbranche. In samenwerking met duurzame partners gaat ze een bijdrage leveren aan de oplossingen die nodig zijn. The Onemeeting Company lanceert daarom, tijdens de Week van de Circulaire Economie, WCARE.one als nieuw MVO initiatief binnen de meetingbranche. Duurzaam Vergaderen is de missie en op het MVO Inspiratieplatform komen aanbieders van duurzame bedrijfsoplossingen samen met aanbieders van duurzame bijeenkomstenlocaties. Ed Nijpels is de vaste columnist van WCARE.one en zal de verschillende doelgroepen gaan inspireren met zijn duurzame visie.

Duurzaam vergaderen
WCARE.one is een MVO Movement concept van The Onemeeting Company. Het samenbrengen van MVO oplossingen voor de meetingbranche is een initiatief om duurzaam vergaderen dichterbij te brengen. “Als duurzame intermediair in de meetingbranche willen we een beweging op gang brengen binnen onze branche. We zien zoveel bijzondere MVO initiatieven dat we inspiratie vonden om er een platform voor te bouwen. Met dit platform gaan we alle partijen in de markt inspireren om samen te werken om daarmee een grotere maatschappelijke bijdrage te leveren. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen moet meer zijn dan mooie woorden”, aldus Luc van Bussel CEO van The Onemeeting Company en Oprichter van WCARE.one.

Duurzame partners
Saviëlle Roemeling werd onlangs benoemd tot Chief MVO/CSR Officer binnen The Onemeeting Company en gaat haar stempel drukken op dit nieuwe platform. “We geloven dat een intermediair als Onemeeting.com haar krachten en relaties kan inzetten om haar maatschappelijke bijdrage te vergroten. Het bouwen van een MVO inspiratieplatform & MVO Movement binnen de meetingbranche komt vanuit onze passie voor dienstbaarheid. We kijken ernaar uit om de enthousiaste pioniers met bijzondere MVO concepten een podium te geven en bijeenkomstenlocaties te inspireren om te verduurzamen. Wij noemen het MVO Flow & Glow en de eerste duurzame partners hebben we al mogen aansluiten Toletto, Hotels For Trees, The Good Roll en ohmygood”, aldus Saviëlle Roemeling, Chief MVO/CSR Officer.

Duurzame columnist
Vaste columnist van WCARE.one is Ed Nijpels. “Ik ben optimistisch dat we de wereld kunnen redden. Ook als er nog mensen zijn die niet overtuigd zijn dat onze aarde door ons toedoen opwarmt en vernield raakt. Dat ongeloof komt volgens mij deels omdat veel mensen warmte nog met plezier en genieten associëren”, aldus Ed Nijpels.