Wat ga jij allemaal doen in 2017? Een 5 jaren plan schrijven, aan je imago sleutelen, of toch meer relatiebeheer, ga je voor meer conversie, een nieuwe huisstijl, vettere content, een nieuwe website, ga je internationaal acteren? Ik barst weer van de ideeën. Kom maar op met 2017.

De lijstjes. Superhandig en inspireert altijd in welke richting je moet denken, maar om het voor jou als venue marketeer makkelijk te maken, dacht ik; hoe makkelijk zou het zijn om een bundeling te maken van deze lijstjes.

Hierbij de 5 toplijstjes voor venue marketing 2017.

  • Social media trends die gaan domineren, via Frankwatching (klik hier)

  • Contentmarketing trends, via Gouden Ananas (klik hier)

  • Web design trends, via Pixelkicks (klik hier)

  • Video marketing trends, via Business2community (klik hier)

  • Online trends, via Frankwatching (klik hier)

Have fun en laat die hersens maar kraken 🙂