Op 25 augustus vindt live vanaf de A’DAM Toren in Amsterdam de uitzending plaats van Night of Live 2020. Vanaf 21.00 uur tot ongeveer 22.00 uur interviewen Stijn Oude Vrielink en Arjen Lemstra verschillende eventprofessionals uit de branche en laten on the spot beelden en acties zien van locatie en gebouwen verspreid over het hele land die in alarmerend rood zijn uitgelicht. We hebben die avond maar 1 doel: een duidelijk en brandend signaal uitsturen richting de politiek, de pers en de bevolking van Nederland, aldus Stijn.  

In een ongedwongen maar serieuze sfeer interviewen we verschillende eventprofessionals uit de branche over de huidige tijd, vertelt Arjen. Patrick Roubroeks van XSAGA, Robert de Vries van Quality Bookings, Kim Borrel van Theater Amsterdam, Peter van der Veer van Jaarbeurs en Babs Nijdam van Amerpodia. Met Pieter Bas Boertje voorzitter van IDEA kijken we terug op actie op het Malieveld. En we laten beelden zien van locaties die ROOD zijn uitgelicht over het hele land. “We gaan letterlijk on the spot een programma maken”, vertelt Arjen Lemstra enthousiast. “Er lopen nog een paar acties om te zorgen dat er meer petities worden getekend. Bijvoorbeeld André Hazes Jr. die tijdens Het Bossche Zomertheater een actie gaat doen”. De uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door: A’DAM Toren, de Eventfabriek en Netstar AV.

De link naar de uitzending vind je op www.nightoflive.nl.